Om oss

Hvem er vi?

Proff Renhold 1 tilbyr renholdstjenester for bedrifter, private og offentlige virksomheter i Oslo og Akershus.

Mer om oss.

Proff Renhold 1 AS er erfaren renholdsleverandør og har lang erfaring innenfor våre tjenester. Våre oppdragsgivere holder til i Oslo og nærliggende deler av Akershus. Vi  har vårt lokale i Sandakerveien 24c i Oslo.

Tjenester vi tilbyr innen renhold for bedrifter er omfattende. Benytter dere våre tjenester innen daglig renhold, har dere også mulighet til å bestille vedlikehold av gulv, vindusvask eller flyttevask ved behov. Videre tilbyr vi hovedrengjøring, byggrenhold, med mer. Til private kunder kan vi tilby flyttevask og visningsvask til gode priser.

En jevnlig dialog med kundene våre er viktig for oss, slik at vi på et tidlig stadium fanger opp avvik i avtalen vi har med kunde og slik at vi avdekke forbedringspotensialer. Din faste kontaktperson hos oss utfører tiltak ved feil omgående. Dette kan gjøre kunde trygg på god kommunikasjon og at kvalitet i avtalt tjeneste blir ivaretatt og opprettholdt.

Vår gode inntekt gjør at Proff Renhold 1 AS er en stabil tjenesteyter for deg. Vi følger norsk lovverk, og med det kan vi garantere at det ikke forekommer sosial dumping, svart arbeid eller andre lovbrytende situasjoner hos oss, eller hos våre samarbeidspartnere. Dette kan dokumenteres ved forespørsel.

Renhetsgaranti!

Vi har renhetsgaranti på alle våre tjenester. Dersom dere oppdager kvalitetsmessige avvik fra renholdsplanen, kommer vi alltid for å rette opp innen 24 timer. Renholdsgarantien er en trygghet for at din bedrift har en ren arbeidsplass til enhver tid.