Flyttevask Oslo og Viken

100% fornøydgaranti! Vi tar ikke imot betaling før du har godkjent renholdet.

Ved flytting er det viktig med optimalt renhold!

Det er ekstremt viktig at kontor eller bolig forlates i en perfekt stand. Vår 100 % fornøyd garanti på flyttevask, det betyr at du ikke betaler før du har godkjent renholdet. Dette kan utnyttes av de som overtar lokalet/boligen.
Under flyttevask må en grundig rengjøring være meget godt utført, og når vi forlater boligen eller kontoret, skal det være skinnende og velduftende. Vi tar oppdrag innen flyttevask i Oslo og Akershus.
Vi er tilgjengelige for oppdrag hver dag i uken. Om du ønsker flyttevask søndager/røde dager medfører det et pristillegg på 45%. Lørdager er tillegget 25%. Vi har oppdraget fullført innen 24 timer fra startstid.
Oppstart av våre oppdrag er vanligvis kl. 08.00. Ønskes et annet tidspunkt, kan dette arrangeres. Uten utfordrende omstendigheter, kan vi ta oppdrag på kort varsel.

Standard arbeidsplan for en flyttevask er:

 • Tørrmopping av alle tak og vegger.
 • Vasking av alle dører, karmer og lister.
 • Vasking av alle gulv og åpne flater.
 • Vasking av kjøkkenskap utvendig og innvendig.
 • Vasking av garderobeskap utvendig og innvendig.
 • Pussing av alle vinduer utvendig og innvendig.
 • Fjerne alle flekker så godt som mulig.
  Rengjøring av alle ventiler og rør.
 • Rengjøring av alle lysbrytere og stikk.
 • Rengjøring av WC og bad.

Gi oss beskjed om boligens størrelse i antall kvm på P-rom (netto bruksareal). Om hvitevarer, persienner, balkong eller annet som også skal vaskes, må denne informasjonen gis på forhånd.

Rens av sluk er også en tilleggstjeneste, samt at det er tillegg for rengjøring av mer enn ett bad og ett (separat) toalett. Om det er renholdsbehov som er utenfor det normale, som rester etter røyk eller sot i veggene, må dette også informeres om.

100% fornøydgaranti!
Vi har 100 % fornøydgaranti på flyttevask. Jobben er ikke utført før du er helt fornøyd med tjenesten, og dere betaler ikke før renholdet er godkjent av kunde. Garantien overføres også til de som skal flytte inn, slik at dere ikke opplever problemer i etterkant.

Ønsker du mer informasjon om våre flyttevask-tjenester kan du klikke på kontakt oss under. Ønsker du et konkret pristilbud kan du benytte vår flyttevask-kalkulator ved å klikke på få pris på flyttevask under.